Шановні читачі !

2020-08-05

На сьогодні фонд Шполянської центральної районної бібліотеки ім. М.Томенка поповнився широким асортиментом книг. Це і сучасна художня, краєзнавча, дитяча література, науково-популярні видання, цікаві серії. Є чимало новинок вітчизняної та світової літератури для дітей та дорослих.

За обласною програмою у фонд бібліотеки надійшло 112 книг краєзнавчого спрямування.

Обмінний фонд надіслав 15 примірників книг.

В рамках державної програми поповнення фондів публічних бібліотек центральна районна бібліотека отримала 314 книг, в тому числі 136 у відділ обслуговування дітей.

Лауреатка літературної премії ім. О.Влизька Світлана Короненко та наш відомий земляк, директор видавництва «Ярославів Вал», лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, письменник Михайло Слабошпицький центральній районній бібліотеці передали до 300 примірників книг українських авторів різної тематики.

Від благодійного Фонду «Фундація Дарини Жолдак» отримали в дарунок по 3 примірники книг Шарля Перро «Спляча красуня» центральна бібліотека та кожна сільська бібліотека Шполянської ЦБС. Це серія книг з доповненою реальністю. Казка оживає з додатком WowDox AR . Завантаживши на свій гаджет безкоштовний додаток WowDox AR, є можливість побачити казку та погратись з її героями.

Також відділом обслуговування дітей зроблена «Заявка на відновлення дитячої бібліотеки» у фундацію Дарини Жолдак, згідно з якою фонд відділу поповниться невдовзі новою літературою для дітей.

Лауреат літературної премії імені О. Влизька Світлана Короненко подарувала свою нову збірку поезій «Дебора».

Письменник-земляк Володимир Гадіон подарував центральній районній бібліотеці комплект книги «Друга лінія. (Не)тактичні історії».

50 книг подаровані читачами та письменниками-земляками, серед яких твори – лауреати Всеукраїнської премії «Коронація слова».

У читальній залі бібліотеки на вас чекають нові газети та журнали суспільно-політичної, літературознавчої, галузевої та розважальної тематики.

Кожен читач, від малечі до людей старшого віку, знайде на свій смак що почитати.

Завітайте до нашої бібліотеки ! Книги чекають на вас !

Бібліотека працює з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п’ятницю – з 8.00 до 16.00. Вихідні дні – субота, неділя. Кожен четвер місяця – санітарний день.

Відвідувачів бібліотеки просимо не забувати про дотримання правил поводження під час адаптивного карантину.

Чекаємо на вас !

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi