• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗАСІДАННЯ КЛУБУ ДОПИТЛИВИХ ДІТЕЙ «ЧОМУСИКИ» «ПОДОРОЖ ДО КИТАЮ»

ЗАСІДАННЯ КЛУБУ ДОПИТЛИВИХ ДІТЕЙ «ЧОМУСИКИ» «ПОДОРОЖ ДО КИТАЮ»

2019-11-07

Китай – одна з найцікавіших і найзагадковіших країн на планеті. Вона притягує не тільки своїми численними культурними традиціями, але й безліччю таємниць і загадок.

Китайська цивілізація – одна з найдавніших у світі. За твердженнями китайських вчених, її вік може становити п’ять тисяч років, при цьому наявні письмові джерела охоплюють період не менше 3 500 років.

Цьогоріч Україна і Китай відзначають 25 років встановлення дипломатичних відносин. З цього приводу 2019 рік оголошено - Роком Китаю в Україні.

5 жовтня юні «чомусики», члени клубу допитливих дітей, мали чудову нагоду краще познайомитись з Піднебесною країною. Учні 2-А та 3-А класів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» здійснили захоплюючу віртуальну подорож до Стародавнього Китаю. Ознайомились з цікавими історичними фактами, а також надбаннями Китайської цивілізації, які принесли людству безліч корисних винаходів і відкриттів. Отримали незабутні враження від перегляду відеоролика про визначні пам’ятки Китаю.

Діти висловили побажання дізнатись більше про цю загадкову країну, гортаючи сторінки книг, представлених на тематичній виставці.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, гостиная, стол, экран и в помещении

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, экран, гостиная, стол и в помещении

На изображении может находиться: 7 человек, люди сидят и в помещении

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi