• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вшанування матерів-героїнь Шполянського району

Вшанування матерів-героїнь Шполянського району

2018-03-06

/Files/images/geron/DSCN4458.JPG

6 березня до читальної зали районної бібліотеки завітали чудові гості – багатодітні мами про яких хочеться багато розповідати доброгоі навіть героїчного.

/Files/images/geron/DSCN4412.JPGМати – тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилини небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щою жилося їй краще. Віддасть всю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я. Материнська любов не знає страху, сумніву і розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею. Мати – захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки.

/Files/images/geron/DSCN4416.JPG Шанування матері – один з найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. Здавна так повелося, що в Україні завжди шанували матерів, котрі мали багато дітей. Особливу повагу заслуговують сьогодні ті жінки, котрі в скрутний для нашого народу час наважились народити троє, четверо і більше дітей. Серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання «Мати-героїня»./Files/images/geron/DSCN4401.JPG

/Files/images/geron/DSCN4451.JPG

До слова привітань був запрошений голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко та помічник-консультант народного депутата Геннадія Бобова Олександр Боїн, котрий вручив квіти та подарунки від депутата. Солодкі подарунки матері-героїні отримали від підприємця Максима Доценка. Музичні вітання гостям дарували працівники районного будинку культури.

Кiлькiсть переглядiв: 648

Коментарi