• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • За Україну, за її волю… (до Дня вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні)

За Україну, за її волю… (до Дня вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні)

2018-02-20

/Files/images/maydan/m2018/DSCN4368.JPG

/Files/images/maydan/m2018/DSCN4357.JPGУкраїнська земля… Земля щедро полита кров’ю її синів. З нашої історії ми бачимо споконвічне прагнення українства до волі та незалежності рідної землі, неньки – України.

/Files/images/maydan/m2018/DSCN4348.JPGУкраїна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан, який був Святом Свободи, і Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи. Увага мільйонів людей була прикута до подій у нашій державі, які відбувалися 18-20 лютого 2014 року, коли київська земля окропилася кров’ю українських патріотів. Трагічною зимою український народ зміг довести всім, а найперше собі, що ми – сильна нація, яка прагне добра, щастя, можливості жити у квітучій розвиненій державі й готова відстоювати свої прагнення навіть зі зброєю в руках.

/Files/images/maydan/m2018/DSCN4350.JPGЗ метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні бібліотекарями юнацького відділу було проведено вечір-пам’яті «За Україну, за її волю..» та підготовлено тематичну книжкову виставку «Герої Небесної Сотні – назавжди в серцях». Ведучими заходу Надією Акацат та Тетяною Гетьман був проведений історичний екскурс по трагічних сторінках в історії України від найдавніших часів до подій на Майдані. Присутніми на заході були студенти багатопрофільного регіонального центру професійної освіти в Черкаській області./Files/images/maydan/m2018/DSCN4348.JPG

/Files/images/maydan/m2018/DSCN4359.JPGМузичні номери виконали учениці Сигнаївської дитячої музичної школи імені Івана Шульги Альона Черевко та Тетяна Марченко (викладач Ірина Підмогильна), а відеоряд підготувала Юлія Душка, бібліотекар Інтернет-центру.

Кiлькiсть переглядiв: 741

Коментарi